Babor Hudpleje

Babor er et tysk hudplejemærke der blev grundlagt i 1956 af manden bag samme navn. Babor har fra begyndelsen ønsket at fremme individuel skønhed, og har via forskning været med til at sætte standarden for proffessionel hudpleje i hele verden. 

Babor har altid fokuseret på professionel pleje med naturlige, aktive ingredienser, og anvender udelukkende økologiske råstoffer, fra kontrollerede økologiske landbrug. Babor har siden opstarten i 1956 været imod dyreforsøg, og anvender ingen animalske stoffer. Babor anvender løbende strenge kontroller og kvalitetstests, der garanterer at produkterne har en høj grad af sikkerhed og kvalitet. 

Babor har igennem årene vundet adskillige priser, både i hjem- og udland og vandt bl.a. prisen for årets hudplejeserie i Danmark i 2014. 

Babor indeholder IKKE: Parabener, PEG'er (Polethylene glycols), syntetiske silikoneolier, parrafiner eller råstoffer fra dyr.

OBS: Vær opmærksom på at der er falske produkter i omløb. Køb aldrig produkter fra "billige" hjemmesider, da ægtheden af produkterne ikke kan garanteres. De danske Babor leverandører står IKKE inde for salget på disse sider. Køb altid dine produkter hos en professionel.  

Bestil Tid Online - Klik Her

Åbningstider

MANDAGLukket
TIRSDAG10:00 - 18:00
ONSDAG12:00 - 20:00
TORSDAG10:00 - 18:00
FREDAG10:00 - 16:00
LØRDAG / lige uger10:00 - 15:00
Powered by CBIT online booking system